Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte vad detta är.


Orda om


Du hörde bara vad du kände
och lät känslorna
översätta mina ord,
trots att jag redan talade ditt språk.

Missförståndet
blev ett faktum.
Men inte ens det förstod du.






Fri vers av VampyrÄngel
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-04 22:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra skrivet.. om det man ordar om..
tycker om hur du skriver..
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel