Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn från min själ




Försvinn från min själ

Försvinn från mitt hjärta

Försvinn från mina tankar

Försvinn från mitt liv


jag trodde

för en lång tid längre

att Vi skulle vandra

hand i hand

genom livet

en dag


men


när Du sa

att jag är egoist


för att


jag ville få lite värme av Dig


jag behövde bara dina varma ord

att värmer mitt hjärta

i ensamheten


bara några ord

bara lite värme

och

ingenting mer


om


jag är egoist

på grund av detta


Försvinn

från mitt liv, min vän

bara

Försvinn





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 383 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-16 11:32



Bookmark and Share


  mare VIP
..bra, släng bort sådana människor...dom är i vägen...
2008-05-16

  Maria T
En mycket stark dikt.
Visst behöver vi lite värme
2008-05-16

  Havsbris
så klart är den person
ingen att ha nära en...

egoistisk är den som
inte ser eller vet vad
som krävs för att göra
andra glada och lyckliga!!

tragiska ord, kraftiga och
väl ordnade som gör en rörd...
2008-05-16

    Mr.painter
Oj en bra text
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic