Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrek för mycket tyst, så till slut dog jag innan döden



Nu

är jag tom


Jag känner ingenting mer

ingen smärta

ingen glädje


Jag som aldrig

brukar vara rädd

det är jag nu


Jag är rädd nu ...
















Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 508 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-17 10:56



Bookmark and Share


  Cadena
Ja, Stela - en helt fantastisk titel, väldigt uttrycksfull - och i övrigt en fin tolkning av rädslans tillstånd
2008-05-18

    Martina Östlin
Ja, om man inte känner någonting finns all orsak att vara rädd.
Mycket bra skrivet!
2008-05-18

  Maria T
Mycket bra tolkning av rädsla
2008-05-17

    Ken Cassel
Hej Stela
Jag hade nog helst velat att det står
Ingen smärta
Ingen glädje
Såsom man säger i nutid
Inte blir inte riktigt samma sak
Men det är vad jag tycker
Det är inte så noga vad jag tycker
Huvudsaken att du känner dig nöjd med den
I övrigt var den bra tycker jag

Kramar
2008-05-17

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat av dig!!!
2008-05-17

  Thirre
Jag håller med Nattfurstun, att titeln är så bra i sig att dikten blir mycket starkare om den inte upprepas.
2008-05-17

  Kristina Wallbing
Rädsla är förödande, och kan ta död på all glädje.
Starkt skrivet om tomhet!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic