Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Prins



MIN PRINS

Du är min sanna prins i mitt liv

Mina känslor har väckts till liv

Min kärlek är stark,och jag är svag för dig

Verklig kärlek är sanningen för mig

Vet nu att jag behöver dig

Mitt hjärta säger ja till dig

Vill bara säga
att jag älskar dig.




Fri vers av Fånga dagen
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen