Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara din





Vill du ha mig så är jag din

Så snälla tag min hand i din

Håll om mig
släpp inte taget

Hela mitt hjärta brinner för dig.

Säg att du vill ha mig

så blir jag din för evigt




Fri vers av Fånga dagen
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 14:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och tänkvärt
2008-05-18

  friheten
Vacker, men också lite sorlig
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen