Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄCKELSE





Du väckte en känsla

Du väckte en eld

Du tände mitt hjärta i brand

Du fick mina lemmar att bli alldeles lama

Du fick mig att kanske
tro på kärleken igen

Nu står jag med mina arma öppna
och låter kärleken omfamna mig






Fri vers av Fånga dagen
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-17 14:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Vilken härlig känsla
2008-05-18

  stefan.g
Mycket skön text.........Bra skriven!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen