Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1995


DET KOMMER FRÅN OVAN


Det finns en annan uppgift som kommer från ovan

Långt ifrån tid och rum

Där det flödar av kärlek och innerlighet

Där allt och inget bara finns

Om vi bara vågar öppna våra ögon och se in i oss själva

Så skall vi upptäcka underbara ting

Sånt som man bara drömmer annars

Detta kan bli verklighet för oss alla

Ta emot vad du får

Och glädjas med andra

Men kom ihåg endast det
bästa är endast
ämnat till dig








år 1995











Fri vers av Fånga dagen
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-17 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen