Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i ett hav av känslor


renande vatten

sagolika sjöar

insiktsfulla vatten

strömmar genom mina öppningar och renar

sköljer min själ från skavande grus

filtrerar tankarnas grumliga uppsyn

Slipar mina känslor till lena klippor och

lämnar min  kropp tillgänglig för helande

 

i solen torkar jag

 i vågorna följer jag känslan

vid nästa strand finner jag min skatt belyst av stjärnorna




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-17 20:25



Bookmark and Share


    Trast
Du verkar vara vän med vattnet. Kosmiskt perspektiv.
2008-05-18

    Syrak
Helt fantstiskt.... I ett hav av känslor, sortera och finna sin skatt...Insiktfull renande vatten.
2008-05-18

  Söder
Befriande ord som mig tilltalar mycket. Härliga bilder spelas upp.
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson