Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HETA MÖTEN BRINNANDE ÅTRÅ

 

 

 

Romantik är livets stora gåva

Leva i lågorna av passionens eld

Brinnande åtrå
Längtans ljuva gåvor
Kärleksdans i aftonmörker

2 kroppar mot varandra älskar med varandra
flätar sig samman som om dom satt ihop

Öppna hjärtan själar som sjunger av kärlekens
glädje

Öppnade dörrar på glänt
Nudda vid berörning och varma heta kroppar
som pockar

Tunga hesa andetag flämtningar
Kroppar som bara vill ha mera

Dom äter och dricker varandras safter
Deras kärlek spränger deras pannor bränner

Munnar letar och finner varandra

Dom får aldrig nog

Där ligger dom på sin stora
bädd med röda rosor

2008-05-17




Fri vers av Fånga dagen
Läst 831 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-05-17 21:25



Bookmark and Share


    trollflöjt
Mmmmmmmmmmmm...............
2009-05-15

  Ronny Berk
sinnligt, erotiokt om människors möten, människors lustans åtrå
2009-05-14

  Björne.H
Sensuellt, erotiskt, upphetsande utan att bli plumpt.
2009-02-16

  Della K
Åtrå...

Passion...

Inget ämne är hetare.

;)

Bra!
2008-10-14

  kärleks ängel
het, kärleksfullt
2008-10-09

  Johan Bergstjärna
Ja tack! : )
Fint beskrivet.
2008-09-18

  aol
underbar het kärlek fem rosor från mej

läs min dikt älska som ett kompliment till din egen
2008-08-13

  Gunnar Norrman
Underbar beskrivning av het, passionerad kärlek. Väcker ljuva minnen...
2008-08-07

  Mästaren och Margarinet
Lite av den varan önskar jag komma min väg. Speciellt så vacker. Själ och kropp?
2008-06-19

  papessa
sköööönt
2008-06-17

    ingvar VIP
En fantastiskt skön kärlekssång!
2008-06-16

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen