Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt dränktes



Allt dränktes

och

försjönk i tankar

utan tänkande


längtans eld

en illusion


Allt försvann


det var som vågor

först högljutt

och sedan

tyst med hjärtat


Ingen av mig återstod


för att


Du ljög allt

och

Du var inte

bara min

länge


länge ...


Vem är hon ???




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 556 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-05-18 01:23



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Smärtsam vemodspoesi!!!
2008-05-18

  Maria T
Allt dränktes.
Vemodsfyllt.
2008-05-18

    mr cloud
starkt !
orden vibrerar och känslorna strömmar.
fint skrivet, !
kramar tildah
2008-05-18

  Karl-Bo Lundstedt VIP
\"försjönk i tankar
utan tänkande\"...
mycket stark strof...
smärtsamt vacker....
kb
2008-05-18

  häxanmara
Väldigt fint skrivet av dig.


Gillar dina dikter..:)
Lätt lästa.....
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic