Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mitt fönster

Från mitt fönster
kan jag se

en liten del av världen

Kanske inte
sån den är

men sån den synes vara

Från mitt fönster




Fri vers av Martina Östlin
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-18 15:58



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Fint!
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin