Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblindad




Förblindad av känslor som river upp
Förblindad av längtan till dig

Förblindad av mig själv och mina tankar
Jag rår inte på mig själv
Känslor kräver av mig all uppmärksamhet

Måste få tänka klart igen
Måste samla ihop mig till ett jag
mitt jag

När man rycks ur sin vanligar verklighet och låter nån
komma och ta din kropp och din själ i rask takt
Så att du inte hinner med
Är det mitt hjärta du vill ha eller
Bara dina lustar som spelar

Jag är förvirrad jag är känslig
Jag vet bara att jag vill ha jag vill ta på dig
Jag vill se dig njuta
Jag vill ge min kropp åt dig
Att älska med mig

Att släppa in att släppa taget
för sina känslor sin passion
var går gränsen nånstans
Hur långt kan man gå

Kärleken och åtrån och längtan
Gör mig tokig
i dig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-18 16:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker beskrivning
av känslor
2008-05-19

  Leif Furstedt
Starkt och gripande innehåll om tankar. Stiligt.
2008-05-18

  Sladjana Zubcevic
Vemodigt vacker kärleksförklaring.
Gripande och fint skrivet.
Vackert och mycket stark.
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen