Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18/5-08 02:52


Naken.

Jag är så galet naken, men i min nakenhet står jag tryggt och starkt.
Jag står stolt!
Trots att jag är utan skydd kan jag försvara mig, för jag har min styrka och mitt mod.
Jag är starkare nu än då!
För jag är tillbaka, på riktigt den här gången.
100%!
Inget mer skitsnack, inga halvlama protester. Nu är det all me, all the way!
Du har fått mig att toffla efter dig, du har fått mig att gå mot allt det jag är och står för!
Jag har trampat på mig själv, låtit mig bli förnedrad, vägrat att se och gjort mig till något jag inte är.
Runt dig tappar jag all min lust att kämpa och jag blir förblindad, kan inte se klart.
Gång på gång har du brutit ner mig, spottat på mig men nu är det slut på det!
Det krig du satt igång det ska du få och du kommer att ångra dig!
För jag är stark nu.
Jag är jag igen.
Starkare än någonsin!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-18 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy