Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slödder

borde man ibland ta känsloledigt

från kärlek och slödder

eller

borde man lära sig att se skillnad

slödder och slödder

för alla är vi slödder

i någons ögon




Övriga genrer av mfinne
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-18 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne