Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade musiken verkligen varit en del av mitt liv



Hade glädjen

verkligen varit

en del av mitt liv


Hade Du

verkligen varit

en del av mitt liv


Hade jag

verkligen varit

en del av ditt liv


Hade vi

verkligen varit


Hade jag varit ...


vem vet


Allt var kanske

bara en illusion


vem vet ...








Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 510 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-18 21:45



Bookmark and Share


  Maria T
JA, vem vet
kanske bara en illusion
2008-05-19

  häxanmara
Kanske du vet svaret.

Kram
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic