Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville ...




Du ville

ge mig evigheten



Men



Tills nu

lyckades Du

ge mig

sorg

och

bara sorg



Du ville ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-19 11:19



Bookmark and Share


  Maria T
Du ville....
men lyckades inte
2008-05-19

  mare VIP
...kärlek som gör ont....så ont....
2008-05-19

  camillala
så vacker
så vacke
2008-05-19

  dalida_bl
Ville och ville min Stela...tiden visar allt...

Ha det bäst!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic