Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vaknade ur min sömn




Jag undrar


Vem var den

som gav kärleken

namnet kärlek


Är det inte bättre

att det fick

namnet döden


När älska på riktigt

betyder dö


Jag vaknade ur min sömn

och

det var som om en skrift

varit skriven i mitt hjärta:

\" DÖ INNAN DU DÖR \"


och


Jag dog





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 509 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-19 11:45



Bookmark and Share


  Maria T
Jag ändrar lite på skriften
Lev innan du dör
och du lever
2008-05-19

  Sladjana Zubcevic
Aida,

Jag dog men ändå, dog jag inte ...

Kram!
2008-05-19

  Aida*
Ååh, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta.
För det är mkt sant, ditt innehåll.
Vem vet, jag kanske också är död.

Aida
2008-05-19

  Quasimodo
Ja, den kärleken, som skapar liv och dödar på samma gång, men ändå vill vi bara ha den, talande för det och kärleken här !!
2008-05-19

  mare VIP
...sorgligt smärtsam.....men så kan det vara med ``denna kärlek ``,
precis som du skriver.......
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic