Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En djup dikt, som visar hur något osynligt kan hantera våra känslor.


Spöket.


Du gör mig arg.
Du gör mig blodig inuti.
Du gör mina tankar omöjliga.
Du gör mina andetag hårda och dödliga.
Du gör mig till ett giftigt monster.




Fri vers av Sonja
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-06-27 11:02



Bookmark and Share


  Smultris
Så bra och så sant.,..
2005-08-06

  Amy (F)
*RAWWW* :P
2005-06-27

  Håkan Eklund
dikten är aggresiv och anklagande. den är stark och jag får känslan att detta är som ena sidan av ett gräl. effektiv dikt och säkert är diktandet en ventilering för dej, för det känns mycket rakt.
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Sonja