Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du gråter över lite spilld milkshake

du gråter över lite spilld milkshake

medans barn söker efter sina föräldrar
och medans naturkatastroferna hotar livstider

kräsna unge
bevisa för mig att du inte är den som kräver allt
för i sådana fall vill jag inte ha med dig att göra

du gråter över lite spilld milkshake

medans någon pekar en pistol mot sin väns huvud
och medans människor stjäl mat för deras egna överlevnad

fy fan
varför beter du dig som att du äger stället?
du är inte ett dugg värd om du frågar mig

du gråter över lite spilld milkshake

du är inte en människa
i varje fall inte min vän




Fri vers av Malott
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-19 21:14



Bookmark and Share


    Gustav Sjökvist
Mycket bra poänger.. sammanfattar många åsikter väldigt effektivt :)

Me likes! ^_____^
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott