短歌 tanka (5-7-5 7-7   +1

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

短歌 tanka (5-7-5 7-7   +1




tiden går


medans tiden går
passerar livet förbi
finner nya spår

på skilda vägar går vi
mot vår obestämda framtid

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 662 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-19 22:06



Bookmark and Share


  Propella
Tycker om dina små texter. Det vilar alltid ett allvar i dom som jag finner oemotståndliga; en undermening som drar i min uppmärksamhet.
2008-06-27

  danshäxan
Hur i hela friden kan du få till de här
svåra måtten och samtidigt hitta ett
innehåll.... som ett svårt sudoku... rena
hjärnjympan. Jag tar av mig hatten! / camilla
2008-06-25

  friheten
Håller med dig, för så är det. Gäller det bara veta avd man ska göra medans tiden gå och hur man ska änvända den och till vad
2008-06-20

    sunnanvind
Ja, så är det ju! Bra skrivet med tankar som väcks!
2008-05-20

  Fredrik P. VIP
och vi med den...
viktig känsla väl
förmedlad.
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer