Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ständigt vara på jakt efter bekräftelse är svårt. Att tro att någon ska älska en för en enda stund och att man ska må bättre efteråt, är en sjuk tanke. Dåligt självförtorende blir inte bättre av det. Du trycker ner dig själv, bit för bit..


Ständig jakt efter bekräftelse

Att ständigt vara på jakt,
natt efter natt,
bara för att känna det där lilla extra,
att man duger för en stund,
är underbart just vid det ögonblicket.

Hur känns det sedan?
Du känner dig värdelös,
misslyckad,
äcklad,
men framförallt känner du dig som en dålig människa.

Hur kan man göra det mot sig själv?
Tror du att du ska finna självkänsla
och att du ska få självförtroendet tillbaka?
Det trodde jag,
och än idag har jag varken självkänsla eller ett självförtroende.

Kan inte bara en enda människa,
få mig att känna mig hel igen?
Och slippa hela sökandet på bekräftelsen?




Övriga genrer av Evelinah
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-19 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelinah
Evelinah