Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kass på engelska, men hoppas ni fattar ändå ^^


I don\'t know how i feel

Every time I think of you,
I don\'t know how I feel.

My feelings seems so far away,
I don\'t know how to do.

I think I love you,
But you\'re not in my dreams anymore.

Why can\'t I love you?

My thoughts just running through my head,
Please, let go of my brain.

I like to be in love,
But I don\'t know if I\'m still in love with you..




Fri vers av Evelinah
Läst 281 gånger
Publicerad 2008-05-23 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelinah
Evelinah