Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt stora enorma hjärta...

En stor saknad.
Ett enormt tomrum,
Av en person
Som jag älskar så innerligt
Av hela mitt enorma hjärta
Det finns en sorg
För den här personen
Som jag tappat
Och jag vet inte hur jag ska klara av
Ett liv utan dig
Du kanske inte lever med mig idag
Men huvudsaken är den
Att du alltid kommer att finnas
I mina tankar
Hur du än gör, hur du än beter dig
Så kommer du alltid att finnas i mitt hjärta,
Mitt stora enorma hjärta.




Fri vers av Evelinah
Läst 292 gånger
Publicerad 2010-05-03 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelinah
Evelinah