Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låt mig aldrig tappa lusten till ett liv.


Låt mig leva

Låt mig leva,
låt mig skratta och vara glad.
Låt mig få sjunga när jag vill
Låt mig få sova,
när jag är trött.
Ge mig tröst,
och gör mig glad,
när jag varit ledsen.
Låt mig aldrig tappa lusten till livet,
Ge inte dessa saker,
enbart till mig,
För ensam,
utan likasinnade medmänniskor.
Har jag ingen glädje av dem.
Låt mig och andra,
aldrig tappa lusten,
på livet.
Låt mig dela detta,
men alla jag tycker om.




Fri vers av Evelinah
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-18 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelinah
Evelinah