Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ögonblick



I ögonblick efter ögonblick

sekund för sekund

gör jag valet

mellan

att vara offer

eller

skapare av min egen verklighet


Jag skapar mig själv dag för dag...


Det är jag

som väljer mina tankar

genom

mitt val av tanke

kan jag välja glädje


Och jag väljer glädje...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1159 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-05-20 00:14



Bookmark and Share


  wellness tina
bra gumman! djävligt bra!!! :)
2009-03-25

    miramari
Ibland har man inget val.
2008-06-12

  wellness tina
väljer du glädje
står den o väntar utanför dörren

=)

nice. gillar din inställning.
glöm inte dina ord
när de regnar.

Kram
2008-05-22

  Kristina Wallbing
Mycket klokt om att bestämma sitt eget liv! Grattis till läsvärd - det var den verkligen!
2008-05-22

  J A Nicander
Grattis till din uppmärksamhet på fem i topp....du ÄR SÅ förtjänt av det!
2008-05-22

  charlotte hedendahl
Stark och insiktsfull !
2008-05-22

  J A Nicander
Tankens kraft över viljan och intentonen....mycket fint!
2008-05-22

    Ken Cassel
VACKERT OCH TJUSIGT

Kramar
2008-05-22

  Mona*
Att välja livet, känna sina känslor.
2008-05-22

  Quasimodo
Insiktsfullt och levnadsklokt för det vi kan välja det goda och fina, också att välja bort det dåliga !!!
2008-05-22

  Havsbris
är du som väljer allt,
ingen snack om saken!
vem annars?
Ingen vet
vad du vill eller känner
dig bättre än du själv gör!!

Bravo!
2008-05-22

    Martina Östlin
Mycket bra skrivet!
Visst är det så!
2008-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Det går inte alltid att välja glädje.
Bara ibland.
Men man kan alltid censurera bort kommentarer.
2008-05-20

  Elaine.S VIP
Det är sant , vi har själva makt att välja våra tankar och dina ord får fram enkelheten i att göra det valet..\"Att välja glädje\"
Bra diktat
2008-05-20

  Nostalgia for Infinity
Styrka däri. Och rak och stolt rygg. Framåtanda, momentum. Kraft.
Vackert.... Jadå, du ska gå framåt, du ska välja. Det är helt rätt väg att gå. Den stigen är kanske inte upptrampad, men den är vacker att gå och den leder till de mest undersköna platser. Där frodas du, såväl längs stigen, som på den plats du väljer att kalla hemma. Då, när du väl kommit fram.
2008-05-20

  Karl-Bo Lundstedt VIP
så sant som det är sagt.....
bra skrivet........
kb
2008-05-20

  mare VIP
..så rätt....man måste själv välja det...ingen annan.....
2008-05-20

  thyra
En text som visar att någon insett att man kan påverka hur man skall må. Rubriken påtalar den viktiga medvetenheten. Fint skrivit!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic