Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen vill vara där själen är



Min själ vill tillbaka dit

där

jag inte finns mer



Jag är här

men

jag har en känsla

som

säger att

jag finns inte mer


för att


Kroppen vill vara

där själen är




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 531 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-20 11:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Kropp och själ är ett
gör själen ont gör
kroppen det också
gör det ont i kroppen
lider själen också
2008-05-20

  Quasimodo
Det här var finurligt och jag måste erkänna att jag inte får ihop det riktigt, men texten och meningarna retar mig på ett behagligt sätt, så jag ber att få återkomma när jag förstår med en kommnetar !?
2008-05-20

  Elaine.S VIP
Djupa tankar, starka ord...
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic