Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

schh , nu ska vi inte väcka några känslor till liv.

Jag känner mig berusad , dyngrak , lyckligt fnissig.
Och dina läppar smakar sött och förbjudet , schh , nu ska vi inte väcka några känslor till liv , det förblir en natt i dimma.
& Morgonens ljus för med sig ångest och huvudvärk.
Du sover snarkande och jag smiter tyst ut och stänger dörren . försvunnet, borttappat.
mitt hjärta är stängt, tomt och brutalt värkande.
Nattens dimma ligger långt långt bort och kvar är bara dom nakna känslorna.
För ja dom fanns ju där och är nu det enda som finns kvar.
Men var inte orolig, din värld är fortfarande ljus och jag ska gömma mig i skugga, bortom allt som ett minne blott.
Och för mig , för mig ska du vara den natten då jag insåg att man inte kan styra över hjärta och puls.
Dina läppar smakar sött.






Övriga genrer av lovisaB
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-21 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lovisaB
lovisaB