Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och nu mitt hjärta är jag för alltid din andra hälft på havets botten

"Det är ett hav mellan oss"
där flyter det tankar och en och annan flaskpost med romantik
Och våra halvt trasiga kanter har slipats till av bottnets sand
Det gör inte längre ont att krocka
Nästan behagligt mjukt
Och jag älskar dig mer nu
mer än då när du först störtade in som en haj
och jag var din fisk - så försiktig och rädd
JA, det klappar hårdare för dig,mitt inre - ditt inre
och jag är jag - mer älskvärd

Luddigt varmt och ljuvt
nästan som....
Musslor i rev




Fri vers av lovisaB
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 20:12



Bookmark and Share


  dead_prez
du är en mycket talanfull poet
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lovisaB
lovisaB