Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara min kropp som ska vandra, min själ ska stanna hos Dig





Jag ska snart vandra

härifrån


och


jag känner ingenting alls


utom


rädsla

hur ska jag kunna lämna Dig

vem ska ta hand om Dig nu


men


Det är bara

min kropp

som ska vandra


min själ

ska stanna hos Dig

för alltid


Glöm aldrig

att

jag älskar Dig


och


Våga inte

att glömma mig!




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 920 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-05-21 17:06



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
24 carat.
2008-06-19

  aol
oj ja blev bara så berörd bokmärkes så klart
2008-06-19

  Don Jorgé
Så fint. Men också tragiskt.
2008-06-19

  ElijahPauliF
superbra denhär oxå, gripande och bra skulle jag oxå villa säga!
lyckatill igen =)!
2008-06-04

  Cadena
Mycket gripande och vackert avsked. Man blir berörd så att det rör sig varmt i hjärtat. En fin och medveten bild av enhet över alla gränser.
2008-05-23

  J A Nicander
Insikten om att inte finnas kvar i fysisk form, men väl i själens anda och din klara instruktion till din älskade andre är.....stark.
2008-05-22

  dalida_bl
Jag hittar inga ord.......så enkelt , vackert ....och kärleksfullt...säger du
\" Våga inte

att glöma mig! *ler sött*
\"
2008-05-21

  Elaine.S VIP
Gripande vädjan...starkt
2008-05-21

    Suz
gripande.
2008-05-21

  anits VIP
Vackra ord
som blir meningar
i en dikt
2008-05-21

  Quasimodo
Så är det och själar alltid där !!!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic