Tills dess får jag nöja mig med små små bitar då och då...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills dess får jag nöja mig med små små bitar då och då...




I en gul taxi, destination: framtiden.

 

Bland neonljusen lämnade jag mitt hjärta.
Där hittade jag henne, Della, på en trottoar i virrvarret, vid ett vägskäl i mitt liv. I kylan, där så mycket värme bodde.
Hemma fanns där. Så långt bort, men så nära
Och jag vet att behöver jag hitta mig igen, då finns jag där.
Där bland neonljusen där jag lämnade mitt hjärta. Där min själ fick liv och tankar vingar.
Mina drömmar bor där.
Och jag ska tillbaks och fånga dom...
när livet tillåter.


Och då stannar jag.

 

 

 

 




Fri vers av Della K
Läst 671 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-22 09:49



Bookmark and Share


  Mästaren och Margarinet
Visst är detta väl värt att läsa, så innerligt skrivet.
2008-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar denna. Så är det bara.
Och tanken går till Shangri Las låt \"Out In The Street\", även om den handlar om en man.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Della K
Della K