Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är skrivet i tiden och Det är mitt öde



Att mitt hjärta

valde just Dig

av alla andra människor


Det är skrivet i tiden


Att min själ

älskar din själ


Det är skrivet i tiden


Att Du kom

igen

i mitt liv

efter alla dessa år


Det är skrivet i tiden


Att jag dör

på grund av Dig


Det är skrivet i tiden

och

Det är mitt öde






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 772 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-05-22 11:15



Bookmark and Share


  J A Nicander
Denna text kommer jag att bokmärka så det bara visslar om det. Du skriver så fantastiskt passionerat och berörande. Denna tog tag i hela min själ.
2008-05-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sitt öde, dess flöde...
Det tycks man ej få
slippa, man kunde, det
väl själv, få ordna till
såsom man vill, så
det rann rakt ut
som ifrån en klippa...
******************
2008-05-22

  mare VIP
...kärlekens öde........fina rader..
2008-05-22

    Mr.painter
Jättebraaaaaa
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic