Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt öde och Jag är din sanning




Jag ger inte Dig

till någon


I mitt hjärta

har jag Dig


I mitt hjärta

bär jag Dig


I min själ

älskar jag Dig


Du är mitt öde

och

Jag är din sanning




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1174 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-05-22 11:49



Bookmark and Share


  aol
stark vacker kärleksförklaring bokmärkes
2008-08-11

  Stjärnregn
De tre sista raderna! ÅÅÅÅH VAD BRA!
Jag tror jag bokmärker detta...
2008-08-04

  Don Jorgé
Så otroligt fint och kärleksfullt..
2008-06-19

  Cadena
Fint med \"Du är mitt öde/ och/ Jag är din sanning. Det säger en hel del, och det biter till litet så att man reagerar och undrar. Bra.
2008-05-23

    Melona
Tycker verkligen den här rubriken är fantastisk och din kärlek och längtan brinner verkligen vackert igenom alla dina dikter!
2008-05-22

  J A Nicander
Underbar fortsättning på din förra text...är lika starkt berörd av denna, så får ju bokmärka igewn då *Skrattar*
2008-05-22

    AnnaGs
ALLA dina texter är så otroligt bra,
applåd till denna,
och alla andra!
2008-05-22

    Mr.painter
Riktigt braa
2008-05-22

  Spir@
Fint =)
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic