Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ska jag kunna veta känna till allt,när det sedan kommer fram, det är inte min sak


REMISSEN

Jag ringde i dag,som jag skulle gjort för länge sedan
ringde min ortopedtekniker för att som vi bestämt,
skulle jag få en arm strumpa till,för minst två behövs
när dom varje dag ska tvättas,och hinna torka över
natten

När jag äntligen kom fram,möttes jag i mitt öra,av en
grinig fånig man,det var vad jag tyckte,när han tagit
fram mina uppgifter,säger till mig,har du nyss fått en
strumpa,det har du inte rätt till

Undrande jag blev,vad var det du sa,ingen rätt
du svarade mig, din remiss har gått ut

Hur ska jag kunna veta det,frågar jag snällt,då
ändrar du tonen blir vänlig,säger till mig,det är
dom som behandlar dig,det är deras skyldighet,
att se till att remissen är giltig

Du var mest arg på att dina arbetskamrater inte
gjorde sitt jobb som dom skulle,därför gick
det först ut över mig

Sedan lovade du mig,att prata med henne,så
att allt skulle bli rätt och riktigt,jag behöver ju
en till strumpa

Vi sa tack och hej,ingen har sedan hört av sig,
så allt blev bra till slut får jag hoppas

anits 22 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-22 14:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
People are strange...
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP