Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlösa ord


Är drömmarna för stora
eller mitt mod för litet?

vet inte vad jag vill
vet bara att jag vill

förlösas ur min rädsla
våga vinna.




Övriga genrer av sannaM
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-22 19:20



Bookmark and Share


  Emil.
snygg skrivet, applåd!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

sannaM
sannaM