Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag älskar dig inte

Du ritar cirklar
på min kropp
med din hand
skriver du ditt namn i min hud

men jag älskar dig inte

våra tungor
dansar
medan natten
ljusnar

man jag älskar dig inte

du är så nära
hör ditt hjärta slå
andas din luft
och lever

men jag älskar dig inte

vi flätar våra fingrar
till en knut
rädslan griper
runt mitt inre

jag älskar dig inte

alla ord
är så stora
att de kväver mig
jag drunknar i dina ögon

jag älskar dig inte
älskar inte älskar inte
inte

jag är rädd
kämpar för att hålla tillbaka
all kärlek
som längtar ut

älskar dig inte

jag måste förlösas ur min rädsla
lära mig
älska mig själv
för att kunna

älska dig.




Fri vers av sannaM
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-10 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sannaM
sannaM