Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek


Kroppar leker kull
bland solstråk
våt morgondagg

hud mot hud
släcker min törst
anar sol vid horisont

mina fingrar
trevar i hans ryggslut
söker dina spår

solens öga
stirrar stint
du bränner i mig

hans händer
dansar längs mina konturer
tänker mig bort

vet jag
är en dåre
som följer i din skugga

desperat
dränker mina tankar
i hans kropp

försöker
göra någon annan
till dig.




Fri vers av sannaM
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-18 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sannaM
sannaM