Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än nätterna vi aldrig talar om

Jag ville vara
vad som helst
för dig

Hud mot hud om nätterna
då snön föll
villkorslöst

Vi gömde oss i mörkret
i varandra
skingrades i gryning

Om dagen
var jag osynlig
eller var du blind?

Jag önskar jag kunde vara
mer för dig
än nätterna vi aldrig talar om.




Fri vers av sannaM
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-20 20:15



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Den kravlösa kärleken är här beskriven bra, men ibland önskar vi oss som sagt något mer.

MVH/Kristina
2008-05-23

  Ola Rydberg
Vackert
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

sannaM
sannaM