Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingklippt

Av kärlek
svävade jag högt
i avlägnsa sfäfer

Du klippte mina vingar
med dina bara händer
jag föll

Iväg
bort från migsjälv
och mina drömmar

Lappa, klistra, sy
lagade vingar
bär mig hem.




Fri vers av sannaM
Läst 350 gånger
Publicerad 2008-04-20 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sannaM
sannaM