Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar faller som regn


snöflingor faller som stjärnor
dansar obekymrat ljudlöst
från avlägnsa sfärer
önskar

tårar faller som regn
inga önskningar
bara saltsmak
av verkligheten




Fri vers av sannaM
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-24 20:15



Bookmark and Share


  Svante
Applåd!
2008-06-01

    söötsnö
underbaar!
tror jag ska ta och spara den :*
2007-11-24

    The one winged angel
väldigt bra.
andra \"delen\" var enligt mig mycket bättre än den första.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

sannaM
sannaM