Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De bar i alla fall glittersilverklänningar och svart som alla andra


Hasta la vista.....*garvar i soffan*

 

 

Hasta la vista, baaaaby

I´m gonna miss youuuu, maybe

 

*fnittrar hysteriskt*

 

MÅSTE varit en parodi

(tror inte det)

 

Aj aj aj

Latvia var visst värre ändå ser jag nu

*viker ner mig i soffan*

 

Aha, det är ett humorprogram jag tittar på

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-22 21:46



Bookmark and Share


  korpfjäder
förstår inget alls jag.
varför hade de glittersilverklänningar
och vad då för sorts humorprogram?
Vad är latvia? Latfia?
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP