Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden går ni två som nyss var små, nu är ni större,klarar det mesta själv


DET VAR INTE LÄNGE SEDAN

Det var inte länge sedan
när ni hälsade på hos mig,
ni två solstrålar mina glädjespridare

Vi kunde låsa dörren,så ni inte sprang ut,
trillade i trappan sprang framför bilar,jag
var ju så orolig något skulle hända er mina
två små trollungar

Nu går det inte längre,dörren låser ni så
enkelt upp,säkerhetskedjan likaså

När ni kommer har fikat,vill ni springa ut,
gunga hänga i ringarna,plocka dom vilda
blommar som växer här

När ni springer nedför trappan trallande
sjungande med all er glädje allt spring
i benen,då känner jag stolthet,över er
mina två solstrålar

Tänk vad tiden går,nyss var ni små behövde
hjälp med det mesta,nu är ni större och orden
ni numera säger kan själv,så ofattbart det är
vad tiden går,och så fort

anits 23 maj 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 10:04



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Så vackert!
2008-05-23

    sajo
Vilken härlig text att läsa om barnen som växer så fort och de är så härliga.
2008-05-23

  Elaine.S VIP
En gåva att få ha....
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Man häpnar ständigt över detta ofrånkomliga faktum.
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP