Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde jag lita på Dig



Jag trodde

Du älskade mig

men

så fel jag hade

Den du älskade

var någon annan, tyvärr


Hur kunde jag

lita på Dig


Jag trodde

att en dag

ska vi gå

hand i hand

genom livet



men



Nu

tror jag inte det



Du som har ett hjärta

av järn


Du som dödade vår kärlek

med dina lögner


med dina kalla

och

snåla ord


Du som hade

tid och ord

för alla

utom

för mig


Våga inte komma

i mitt liv igen


Hur kunde jag bli så blind

trots att

jag hade ögon


Hur kunde jag bli ....








Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 419 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-23 16:25



Bookmark and Share


  häxanmara
*applåd*
2008-05-24

  Maria T
En mycket bra skildring av att bli
besviken, sårad
2008-05-24

  dalida_bl
Det sägs att kärlek gör en blind...du bekräftade...
Men man ska tro på kärleken trots allt...

Jag gillar alla dina sanningar...
Kram /dalida
2008-05-23

  Nasrin
smärtsam och mycket starkt!
2008-05-23

  J A Nicander
Genuina tankar och känslor på rader av insikt och smärta. Starkt skrivet!
2008-05-23

  karenina VIP
stark smärtsam och eftertänksam.
2008-05-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den som är god
tror gott om andra
då är det såklart
lätt i vilken fälla
som helst vandra!
2008-05-23

  mare VIP
..hoppas man lär av misstagen......hjärtat så kärlekshungrigt kan vara........
2008-05-23

  Cadena
Ja, den frågan kan man tyvärr stalla sig ibland. \"hjärta/ av järn\" är ett poetiskt uttryck där språkljuden går så vackert i varandra.
2008-05-23

  anits VIP
Ja så är det många gånger
i livet,man ser inte eller så
vill man inte se.Fråga mig
jag vet,man tror på kärleken
men ser inte vad som är fel
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic