Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Non, je ne regrette rien

 

Nej, jag ångrar ingenting

för de misstag jag har gjort

har gjort mig till just mig

så jag ångar ingenting alls




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-23 20:55



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Bättre ändra sig
än ångra sig!
Applåden ljuder stark
2008-05-25

    JJ VIP
Misstagen formar oss, helt klart! Fin insikt! Mvh. JJ.
2008-05-25

  Quasimodo
Kort och med livsinsikt som rubrik för denna fina dikt !!!
2008-05-24

  RogerIvan
Vilken fin text.
Vilken fin insikt.
Vackert.
2008-05-23

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat av dig!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP