Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän sa att jag var en idealist en gång.. och suckade


..idealist..

 

Jag färgar himlen blå

Jag målar fåglar som sjunger vackert

Jag håller upp den gult varma solen i skyn

Jag ser vita svanar med små dunbollar till barn

Rådjuren som blinkar med ögonen

Varghunden som hälsar mig välkommen

Lommens vingar och läte i den varma kvällen

Jag bygger ett drömhus för oss

Där vi älskar varandra och våra barn

Men ingenting är sant

Ingenting är på riktigt

Nu förstår jag varför du valde bjälken på vinden

Nu förstår jag varför din son valde alkoholen

Nu förstår jag min egen rädsla

Vi ser saker så tydligt

som inte är




Övriga genrer av micke marin
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-24 00:27



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Grattis till placeringen!!!
2008-05-24

  korpfjäder
Skillnaden mellan bilden och livet
och hur lätt det är att vara i bilden
medan livet pågår halvt omedvetet
Men livet finns ju där bakom den gula skylten och mitt i fågelsången - för fåglar sjunger faktiskt!
Det gäller bara att se skillnaden och våga känna dofterna!
2008-05-24

  Lyckohäxan Enediel
Men jösses...det här gjorde ont att läsa...väääldigt bra skrivet..bra tankar och och tankeväckande.
2008-05-24

  Carola Zettergren
Igennkänningsfaktor...men för det behöver man väl inte vara blåögd eller...smärtsamt dock,många gånger!
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin