Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag smekte dig försiktigt

Så låg vi där tillsammans
jag smekte dig försiktigt
du låg still och tillät mig
och allting var på riktigt

nästa dag var allt som vanligt
och världen inte lika varm
nu saknar jag din värme
och att med kärlek resa håren på din arm




Övriga genrer av Arv
Läst 523 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-05-24 10:46



Bookmark and Share


    sunnanvind
I den här texten är en smärta över det det föränderliga...saknaden fint beskriven!
2008-06-04

  aPorcupine
Gillar kontrasten mellan de två styckena. Och sista raden är ... underbar.
2008-05-24

  Linda Liten
=)
2008-05-24

  Bortklemad
Åh vad fint! gillar den mycket!
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv