Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Det var när sommarnatten mörknade
Och ljummen sommar bröts av kvällskallt sommardis
som jag bars lycklig hem,
i pallad äppeldoft.

Det var min storebror, en pallad korg och jag




Fri vers av Arv
Läst 477 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-06 13:20



Bookmark and Share


  aPorcupine
Gillar hur du förmedlar känslan av lycka :)
2008-09-24

  notsomad
barndomsminnen...gillar att läsa om lyckliga!
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv