Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade farfar #3

Farfar ställde sig nyfiket på skateboarden men rasade in i en buske
Han tittade ogillande på mig;
Vill du jag ska hamna på lassaruski som farmor?




Fri vers av Arv
Läst 553 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-21 12:47



Bookmark and Share


    sunnanvind
Blir glad av denna lekfulla text!!!
2010-12-17

    känsla tanke handling
din farfar texter får mig att fånigt sitta och frusta för mig själv.
2008-08-14

  Pulsatilla
Fnissss... härlig text!!!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv