Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kinasmällare

när en tia var en sedel
och för mycket för att få
och håret ständigt rufsigt
och mina ögon lyckligt blå

Mellan suddig barndom
och skolbänks ångest
när blodet var av sockerdricka
och till första kyssen en livstid

Då kunde man byta en kinasmällare mot två vattensalamandrar!




Övriga genrer av Arv
Läst 528 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-06 14:35



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härlig och skön för det som var och minnen till det !!!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv