Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade farfar #2

Det är skit kul sa jag
och tittade in i andras fönster med kikaren
Jo, det förstår jag men det är olagligt
gå in en bit i rummet så syns du inte sa farfar




Övriga genrer av Arv
Läst 482 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-04 09:24



Bookmark and Share


    Maria Malm
Så omtänksamt av honom..ler..
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv