Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite inspirerad av Kenta; just idag är jag stark. Jag kan länka till den på youtube föresten :) http://www.youtube.com/watch?v=fOaV4OVbVKc Tror jag fick med alla 20 ciggen :)


Ett paket röda prince.. El en dag på psyk

Jag drack mitt kaffe med cigarett
Och hoppas att dagen ska komma
Dagen då allting känns lätt
Med en kväll man inte kan somna

En till kopp och cigg mitt i solen
försökte må bra av värmen
men kände mig fångad i stolen
och brände mig lite på armen

Jag fimpade sedan en cigarett
för att känna att jag kan välja
och försökte att välja en dag jättelätt
med hjälp av tabletter att svälja

kaffe och cigg igen
jag hittade inget hopp
jag drog fingrarna genom ringen
som lämnats av min kopp

Sen var det dags att äta
Men först en rökte jag en prince
Och tänkte det är svåt att veta
Var min lycka finns

Jag rökte en cigg efter maten
och röken smakade gott
sen tände jag en av farten
och drömde om guldkant och slott

Jag gick en sväng och jag rökte
jag tänkte på ingenting alls
fast egentligen kanske jag sökte
kväva ett skrik i min hals

Jag rökte vid vattnet och tänkte
fast hjärnan stod alldeles still
jag såg hur vågorna stänkte
och tänkte jag tänder en till

Jag rökte en prince när jag undra
Hur världen ändå går runt
Med hjärnor som krashar i hundra
sen tänkte jag bara på strunt

Min nästa cigg tog jag med kaffe till
jag hoppades på ett mirakel
Är det något jag verkligen vill
är det slippa detta spektakel

påtår och cigg när det blåste
i håret och på min kropp
sen gick jag in och låste
känslorna och mitt hopp

Jag tog medicin och en prince
och försökte leva och orka
när läkarna ser mig genom en lins
fast säkert har egna ögon att torka

Sen rökte jag ett par allena
utanför dörren till psyk
jag förstod ej vad läkarna mena,
Om jag ändå istället fått stryk!

Jag stannade på en till cigg
med tjejjen som ligger på piva
jag hoppades att få ett ligg
fastän hon var en sån diva

Det finns ett par ställen för leken
På psyket i Danderyd
Vi rökte och knulla vid eken
Vid barnpsyk ,tur hon inte var pryd

vi rökte såklart efter ligget
och skrattade åt varann
tänk att hon var så på hugget
vi rökte och såg på varann

så tände jag min sista cigarett
och hoppas att dagen skall komma
dagen då allting känns jättelätt
med en kväll man inte kan somna




Fri vers av Arv
Läst 570 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-14 20:49



Bookmark and Share


  notsomad
Gillade de tre sista verserna skarpt..snyggt
2008-08-25

  lyckeli
En text som fick mig att le ett par gånger, men med ett stort allvar i botten...Ja du, lättare få hjälp om kroppen blöder än själen. Men du, borde nog dra ner LITE på rökningen... ; )
2008-08-14

  Frederick
kaffe & cigg sitter så bra så!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv